Zenész, zenélj velünk! – bemutatkozott a Bolyai Zeneköre

Az idei tanév első Zenekörét szeptember 27-én tartottuk. Ez az alkalom egy rendhagyó zenekör volt, ugyanis a kilencedikes diákok megmutathatták tehetségüket.

Miután a regisztrációs ponton átvergődtek az újdonsült zenészek, elvegyülhettek egy kis időre a nézőtéren, amíg sorra kerültek. Egymást követték az izgalmasabbnál izgalmasabb produkciók: hallhattunk fuvolistát, zongoristákat, a gitárosok is megcsillogtatták tudásukat, ugyanakkor számos énekes pacsirta is mikrofont ragadt.

Az előadások után Szőcs Boróka, a Zenekör alapítója mesélt saját élményeiről, majd László József tanár úr összegezte a délutánt.

A két mosolygós műsorvezetőnek, a lelkes technikusoknak és a nagyszerű szervező csapatnak köszönhetően gördülékenyen folyt az esemény, és jó hangulat kerekedett. A rendezvényt a Zenekör spontán zenélése tette teljessé, melybe bekapcsolódott minden jelenlévő.

Mindenkinek köszönjük, hogy ellátogatott a díszterembe, és a Zenekörrel töltötte délutánját. Reméljük, kedvet kaptatok, és csatlakoztok ehhez a vidám társasághoz, örülnénk, ha sok új tehetséggel bővülne csapatunk. Így majd együtt örömzenélhetünk idén is.

A Zenekör

 

Eseménynaptár

2023. december
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Oldalaink

Erasmus+

YouTube

Cambridge Assessment English

Nemzeti Tudósképző Akadémia

BolyaiArt

bolyaisok

vilagtalalkozo

appendix

bolyaischola

fizika

appendixappendix