Știri

"We Are Against Bullying" – Întâlnire Erasmus în Grecia

După întâlnirea din noiembrie 2018 din Baja, Ungaria, între 11-16 februarie 2019 a continuat întâlnirea reprezentanților celor patru unități de învățământ în Almyros, în Grecia. Aici s-au întâlnit câțiva elevi și profesori din cele patru școli. Această activitate a proiectului Erasmus+KA229 HealTH AT School a avut ca titlu: We are against bullying, adică Suntem împotriva bullyingului. Activitatea celor șase zile din Grecia s-au desfășurat sub acest moto.

Citește mai departe...

FESTIVIATEA DE MAJORAT-2019

  Ceremonia de majorat este un moment deosebit, festiv în viața fiecărui om. Festivitatea de majorat are o tradiție de peste două decenii în viața Liceului Teoretic Bolyai Farkas".         

Citește mai departe...

ȘCOALA ATOTȘTIUTORULUI

Lucrări ce merită stimă și respect, multe aprecieri, toate acestea au caracterizat cea de-a șasea ediție a Zilelor Talentului, organizată la Liceul Teoretic „Bolyai Farkas” din Târgu Mureș. Miercuri dimineața, la ora 11.00, sute de elevi au participat la acest eveniment organizat în sala festivă a liceului. Elevii participanți au concurat acasă și în străinătate la mai multe competiţii, unde au obținut calificative maxime și au fost răsplătiți cu diplome de merit din partea școlii.

Citește mai departe...

ZIUA TALENTULUI – a şasea ediţie

„A te naşte cu talent e un dar mare. Dar talentul iese la suprafaţă doar cu muncă grea.” (Kiss Tamas)

Citește mai departe...

Festivitatea de deschidere a Olimpiadei Naționale Multidisciplinare „Bolyai Farkas”

Ediția a XIII-a

Festivitatea de deschidere a Olimpiadei Naționale Multidisciplinare „Bolyai Farkas”, va avea loc în data de 5 mai 2018, de la ora 9, în sala festivă a Liceului Teoretic „Bolyai Farkas”.

Citește mai departe...

Etapa națională a concursului de fizică Öveges József – Vermes Miklós

5 aprilie 2018 – Miercurea Ciuc

„...fiecare noutate ne face lumea mai frumoasă.”

Öveges József

Scopul acestor concursuri este de a testa talentul și a antrena abilități precum: rezolvarea problemelor, observarea și experimentarea.

Citește mai departe...

Calendar

2019. septembrie
L Ma Mi J V S D
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Paginile noastre

Erasmus+

bolyaisok

vilagtalalkozo

appendix

bolyaischola

fizika

appendixappendix