6. Bolyais Tehetségnap

,,Tehetséggel születni nagy ajándék. De a tehetség küzdelmek árán kerül felszínre.”

(Kiss Tamás)

A 6. Tehetségnap alkalmából idén is elismerték mindazon tanulók áldozatos és kemény munkáját, kik megyei, országos és nemzetközi versenyeken kiemelkedő helyet értek el, illetve képviselték iskolánkat.


          Mátéfi István igazgató úr beszédében kiemelte a felkészítő tanárok felmérhetetlen munkáját, amivel diákjaikat segítették és buzdították. Ugyanakkor felhívta a díjazott tanulók figyelmét arra, miszerint nekik kell példaképpen állniuk társaik előtt és osztálytársaikat motiválni, hogy jövőre még többen lehessenek jelen ezen az eseményen. A kitartó, több éves munka meghozza a gyümölcsét, keresni, kutatni kell a szépet és az újat.
            A diplomákat közel 210 diák vehette át Mátéfi István, Hajdu Zoltán, Molnár Zoltán és Szász Ágota tanároktól, illetve 44 sportoklevelet osztottak ki az arra érdemeseknek.
            A tehetségnap olyan alkalom a diákok életében, amikor osztozhatnak társaikkal az elért eredmények örömében és továbbvivői lehetnek a Bolyait meghatározó sikernek.Az alázatos munka, tanulás és kutatás olyan maradandó értékekkel ruházzák fel a diákokat, amik felnőtt életük alapköveit képezheti.

                                                                                           Barabási Csenge, X.C

Eseménynaptár

2023. december
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Oldalaink

Erasmus+

YouTube

Cambridge Assessment English

Nemzeti Tudósképző Akadémia

BolyaiArt

bolyaisok

vilagtalalkozo

appendix

bolyaischola

fizika

appendixappendix