Ballagás, év végi díjak kiosztása

Kedves Ballagó Diákok!

Közeledik május 28., a tervezett ballagásotok napja, ami az előző évek tapasztalata alapján, életetek egyik legfontosabb, legszebb ünnepi időpontja kellene legyen. Sajnos a kialakult helyzet miatt ennek megszervezését el kell halasztanunk, de ne legyetek szomorúak, mert mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy ti is átélhessétek a 12. évfolyam hagyományos rendezvénysorozatának élményeit. Terveink szerint július 15. – szeptember 15. között közösen veletek találunk egy időpontot, amely mindenkinek megfelel a tanár-diák meccs, a szerenádozás, az utolsó osztályfőnöki óra és persze a Ballagás megszervezésére.

 

Május 28-án, az osztályfőnöki óra után, 11 órától kövessétek iskolánk honlapját és fogadjátok szeretettel azt a kis meglepetést, amelyet nagy lelkesedéssel készítettünk nektek

Az év végi díjak kiosztására a hagyományosan megszervezett ballagáson kerül majd sor. Díjazva lesznek az osztályok legjobb tanulói, az évfolyamelsők, a legjobb sportolók és mindenki, aki az elmúlt négy évben tevékenységével hozzájárult iskolánk hírnevének növeléséhez.

Az előző évekhez hasonlóan a nagydíjakra, különdíjakra pályázni kell. Minden különdíj megmaradt, a jó hír az, hogy az idéntől egy újabb díj is van, amit ti pályázhattok meg elsőként.

A kialakult helyzet miatt idén a pályázatokat online kell leadni május 29. – június 5. között. Az dossziékat minden díjnál a honlapon található feltételek alapján kell összeállítani, és PDF formátumban elküldeni a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. és az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail-címekre. Az e-mail témája a nevetek és a megpályázott díj elnevezése kell legyen (pl. Bíró András – Amerikai Magyar Koalíció díja). Minden pályázó diáknak visszajelzünk, hogy megkaptuk a pályázatot. Ha valaki nem kap visszajelzést, kérjük, értesítsen bennünket a 0365882749-es telefonszámon.

A pályázatokat egy szakbizottság fogja elbírálni, amely iskolánk tanáraiból és a díjakat adományozók képviselőjéből áll majd. Az elbírálás, amelyen a bizottság mellet a pályázó diákok is részt kell vegyenek, online fog történi június 15-19. között. Az eredményeket a ballagáson fogjuk kihirdeti.

Sok sikert kívánunk nektek az érettségin és a felvételin, utána pedig találkozunk a Ballagáson.

Az Amerikai Magyar Koalíció díjai

Győrfi díjak

BIOEEL díjak

dr. Kozma Béla-díj

Barabási Albert László Fizika díj

Eseménynaptár

2023. május
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Oldalaink

Erasmus+

YouTube

Cambridge Assessment English

BolyaiArt

bolyaisok

vilagtalalkozo

appendix

bolyaischola

fizika

appendixappendix