Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

Iskolánk vezető tanácsa a hibrid forgatókönyv elfogadása mellett döntött, amit a tanfelügyelőség és a Maros megyei Egészségügyi hivatal jóváhagyott.

Az elemi osztályok (0-IV.) teljes létszámmal kezdik el a tanulást a 6-os, illetve a 7-es iskola épületében.

Minden gimnáziumi és líceumi osztály 3 nap iskolai, azaz szemtől szembeni oktatáson, 2 nap pedig online tanításon vesz részt

A döntés alapján a kezdő és a végzős évfolyamokkal is (V., VIII., IX., XII.) teljes létszámmal kezdjük el az oktatást.

A VI., VII., X. és XI. évfolyamok két csoportra lesznek osztva. Az egyik csoport iskolai, szemtől szembeni oktatáson vesz részt, a másik csoport az órákat online követi otthonról. Két hét után a csoportok váltják egymást.

Amint az oktatás beindul, hetente újból felmérjük majd a helyzetet, és a járványügyi állapotok függvényében megtesszük a szükséges változtatásokat.

Közös tanévnyitóra idén nem kerül sor, hétfőn minden osztály osztályfőnöki órán vesz részt.

Arra kérünk minden családot, hogy maradéktalanul tartsa be az óvintézkedéseket ahhoz, hogy működtetni tudjuk az épületen belül a tanítás-tanulás folyamatát.

Mindenkinek kötelező a maszk viselése, amelyeket az előírások szerint minden diáknak a szülő kell biztosítson.

Tisztelettel kérjük, hogy lázas, fejfájós, légúti megbetegedési tünetekkel rendelkező diákot NE hozzanak a közösségbe. Amennyiben valakinél tüneteket észlelünk, az iskolai elkülönítőbe fogjuk kísérni, vigyázunk rá, és értesítjük a szülőket, hogy jöjjenek érte.

Kérjük, hogy beszélgessenek sokat a gyerekeikkel a távolságtartásról, a szabályok betartásának fontosságáról. A nagyobb diákokat kérjük, hogy tartsák be az előírásokat, hogy elkerülhessük az esetleges megfertőződést.

Vigyázzunk magunkra és egymásra!

Eseménynaptár

2023. december
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Oldalaink

Erasmus+

YouTube

Cambridge Assessment English

Nemzeti Tudósképző Akadémia

BolyaiArt

bolyaisok

vilagtalalkozo

appendix

bolyaischola

fizika

appendixappendix