III. díj a XIII. Középiskolások üzleti tanácsadó versenyén

A Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi kar szervezésében, idén is sor került a XIII. Középiskolások üzleti tanácsadó versenyére, mely országos szintű, s Románia minden magyar középiskolás diákjának szól, akik érdekeltek a gazdaságtudományok iránt. Háromfős csapatokkal lehet jelentkezni, a háromfordulós megmérettetésre. Az idei évben, az előzőekhez hasonló népszerűségnek örvendhettek a szervezők, hiszen 56 csapat jelentkezett, az ország különböző iskoláiból.

A Bolyai Farkas Elméleti Líceum is képviseltette magát egy csapattal, melynek tagjai: Tőkés Andrea Henrietta XI. D, Szepessy László XII. A és Szabó Csaba XI. D osztályos tanulók, felkészítő tanáruk Gál Győző.

Az első két fordulóban jól teljesítettek, így bejutottak az utolsó fordulóba, mely online történt, illetve az egyetem Facebook honlapján, bárki számára nyilvánosan követhető volt. A végső megmérettetésben, a III. díjat sikerült elnyerniük, melyet egy komoly esettanulmányra adott stratégiával érdemeltek ki. Az esettanulmány, a Melinda Instal magyarországi piacra való kitörésére irányult, ehhez kellett elemzéseket s stratégiát készíteniük.

Gratulálunk a csapat kitartó és eredményes munkájához!

Gál Győző, felkészítőtanár

 

Szepessyk

Eseménynaptár

2024. április
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Oldalaink

Erasmus+

YouTube

Cambridge Assessment English

Nemzeti Tudósképző Akadémia

BolyaiArt

bolyaisok

vilagtalalkozo

appendix

bolyaischola

fizika

appendixappendix