BDSZ Tisztújító Közgyűlés

2020. november 17-én sor került a Bolyai Diákszövetség Tisztújító Közgyűlésére. Reményeinkkel ellentétben az idei közgyűlést is, a tavalyihoz hasonlóan, online közegben kellett megrendezni. Ennek viszont volt egy pozitív következménye is, mégpedig az, hogy a résztvevők száma sokszorosára nőtt. Ez egy stabil 220-230 részvételi számot jelentett, de volt, amikor ez a szám a 252-t is elérte.

A közgyűlés a más szervezetektől meghívott személyek valamint Szőcs Imre, DSZ felelős tanár, felszólalásával kezdődött. Ezt követte az elnökség elmúlt évi tevékenységi beszámolója, majd az alapszabályzat változtatására benyújtott kérések megvitatása. Ennek értelmében meg lett szavazva a cenzorbizottság visszahozatala, így ezt a tisztséget Lázár Balázs, Göllner Blanka és Szász Péter Zsombor fogja betölteni az elkövetkezendő egy évben. Az alapszabályzat-változtatást az idei elnökség lemondása követte. Ezekre a megható pillanatokra sajnos nem jutott sok idő, hiszen ezt követően pár perccel már a jelentkezési beszédek folytak. Az idei év egy kimondottan különleges év volt elnökségbe jelentkező személyek és csapat terén. A sokszínűség és értelem jellemezte az idei Tisztújító Közgyűlést.

Nem utolsó sorban, a tisztújítás is megtörtént, ezáltal megalakult a 2021–2022-es év Bolyai Diákszövetség (BDSZ) elnöksége, akik végtelen motivációjukkal, ötleteikkel és energiájukkal fognak nekikezdeni a munkának. Ezen személyek:

Elnök: Vajda Péter

Alelnök: Szőcs Dániel

Titkár: Tăurean Laura

Médiareferens: Sidó Gáspár

Elnökségi tagok: Dávid Beáta, Kovács Dóra, Szász Tamás, Fancsali Tímea, Bokor Renáta

Tiszteletbeli tagok: Lázár Balázs, Göllner Blanka, Szász Péter Zsombor, Vass Péter, Lukács Orsolya, Vizeli Roland Zoltán

Cenzorok: Lázár Balázs, Göllner Blanka, Szász Péter Zsombor

Egy sikerekben gazdag évet kíván mindenkinek a BDSZ!

BDSZ zumm

DSZ tabor

Eseménynaptár

2023. június
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Oldalaink

Erasmus+

YouTube

Cambridge Assessment English

BolyaiArt

bolyaisok

vilagtalalkozo

appendix

bolyaischola

fizika

appendixappendix