Examene Cambridge - Centru de pregătire CAMBRIDGE ASSESSMENT

Liceul Teoretic “BOLYAI FARKAS” din Târgu-Mureș este Centru de Pregătire CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH.

Parteneriatul dezvoltat cu EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE din București (EECentre) presupune organizarea si susținerea examenelor de certificare a limbii engleze CAMBRIDGE, cu recunoaștere internațională.

Vezi: HARTA EXAMENELOR de LIMBA ENGLEZA CAMBRIDGE.   

Absolvirea acestor examene oferă cele mai prestigioase certificate pentru cei ce studiază limba engleză; fiind folosite în peste 130 de țări și recunoscute de peste 10.000 universități și angajatori pe plan internațional. Termenul de valabilitate la diplome: nelimitat.

IMPORTANT:

  • Probele de competență lingvistică din cadrul Bacalaureatului pot fi echivalate cu rezultatele obținute la examenele Cambridge, în conformitate cu Ordinul nr. 5794/ 29.10.2009, emis de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului și publicat in Monitorul Oficial.
  • Examenele CAMBRIDGE sunt organizate de EECentre pentru candidatii centrului nostru. Pentru mai multe informații suplimentare, pregatire lingvistica, simulari și înscrieri la examene, va rugam să ne contactați.

 

Contact EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre):

Despre EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre):

EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE - EECentre este o instituţie autorizată de prestigioase organisme internaționale de învățământ să furnizeze, în România, examene de certificare a cunoștințelor de limba engleză şi limba germană, conform procedurilor internaționale, în condiții și la standarde de calitate identice cu orice alt centru de examinare din Europa, America, Asia.

Calendar

2024. iulie
L Ma Mi J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Paginile noastre

Erasmus+

Cambridge Assessment English

bolyaisok

vilagtalalkozo

appendix

bolyaischola

fizika

appendixappendix